بیانیه بسیج اساتید و تشکل‌های استادی و دانشجویی دانشگاه آزاد میمه در محکومیت حادثه تروریستی حرم شاهچراغ

بسیج اساتید و تشکل‌های استادی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی میمه با صدور بیانیه‌ای حادثه تروریستی بارگاه مقدس حضرت احمد بن موسی (ع) را محکوم نموده برخورد قاطعانه مسئولان ذیربط با مسببین این اقدام غیرانسانی را از مسئولان خواستار است.

به گزارش دفتر رسانه و ارتباطات نهضت استادی بسیج اصفهان، بسیج اساتید و تشکل‌های استادی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی میمه با صدور بیانیه‌ای حادثه تروریستی بارگاه مقدس حضرت احمد بن موسی (ع) را محکوم نموده برخورد قاطعانه مسئولان ذیربط با مسببین این اقدام غیرانسانی را از مسئولان خواستار است.

 

متن بیانیه بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَلا تَحسَبَنَّ الَّذينَ قُتِلوا في سَبيلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحياءٌ عِندَ رَبِّهِم يُرزَقونَ

 

بار دیگر حریم امن حرم اهل‌بیت عصمت و طهارت بارگاه منور حضرت شاهچراغ (ع) در شهر شیراز، شاهد اقدام تروریستی و جنایتکارانه ناشی از افکار پلید ناایمن‌سازی مکان‌های مقدس بود.

بیانیه بسیج اساتید و تشکل‌های استادی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی میمه ضمن محکومیت این اقدام مذبوحانه، شهادت و مجروح شدن جمعی از هموطنان عزیزمان در حادثه تروریستی بارگاه مقدس حضرت احمد بن موسی (ع) را که ناشی از زبونی دشمن ‌و رذالت حیوانی آنهاست را به تمامی مردم غیرتمند و مقتدر ایران اسلامی تسلیت عرض می‌نماید و برخورد قاطعانه مسئولان ذیربط با مسببین این اقدام غیرانسانی را از مسئولان  انتظار داریم.

انتهای پیام/