بیانیه کانون بسیج اساتیددانشگاه آزاد اسلامی واحد نایین بمناسبت سالروز رحلت امام خمینی(ره) و قیام ۱۵ خرداد

کانون بسیج اساتیددانشگاه آزاد اسلامی واحد نایین بمناسبت سالروز رحلت امام خمینی(ره) و قیام 15 خردادبیانیه ای صادر کرد.

به گزارش دفتر رسانه و ارتباطات نهضت استادی بسیج اصفهان، متن بیانیه بدین شرح است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

همزمان با فرارسيدن چهاردهم خرداد ماه سالروز رحلت جانگداز امام خميني (ره)، دل‌هاي مومنان و انسان‌هاي آزاده جهان سرشار از ياد و خاطره آن عزيز سفر كرده است چرا که امام خمینی (ره)  محبوبترين رهبر در جهان معاصر شناخته شده است  امروز تمامی آزادگان جهان با هر زبان و فرهنگی درس آزادی خواهی را از خمینی کبیر می آموزند.

برای ما ایرانیان۱۴ خرداد روز تکرار عشق، همدلی و یکرنگی است؛ ۱۴ خرداد یادآور روزهایی سخت اما شیرین و به یادماندنی است که به رهبری امام عزیز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با استقلال، آزادي و وحدت كلمه شکل گرفت و به لطف خدا و رهبری حکیمانه و هوشمندانه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) ثمره‌هاي بي‌بديل این انقلاب شکوهمند در جهان اسلام در حال رويش است.

بسیج اساتید و دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نایین  ضمن تسلیت  سالروزرحلت حضرت امام خمینی(ره) به محضر امام زمان(عج)، رهبر فرزانه انقلاب و آحاد ملت و گرامیداشت سالروز رحلت امام (ره) و قیام ۱۵ خرداد ماه و شهدای به خون خفته انقلاب و دفاع مقدس و ادای احترام به همه ایثارگران و خانواده معظم شهدا، بار دیگر با رهبر معظم انقلاب اسلامی تجدید بیعت نموده و از عموم ملت شریف ایران به ویژه قشردانشگاهی دعوت می نماید تا با شرکت حداکثری خود در مراسم سالگرد رحلت آن عزیز سفر کرده  با آرمان‌های اصیل اسلام و انقلاب تجدید پیمان نمایند..

انتهای پیام/