با حضور محمد باقری؛

تشریح ظرفیت‌ها و اقدامات بسیج اساتید استان اصفهان در جلسه با سردار عمو مهدی

جلسه سازمان بسیج اساتید استان اصفهان امروز با حضور سردار مرتضی عمومهدی جانشن سپاه صاحب الزمان (عج) برگزار شد که اعضای ان سازمان ضمن محکوم کردن اقدام پارلمان اروپا در رابطه با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به تشریح ظرفیت ها و اقدامات این سازمان پرداختند و با اشاره به این که اقدام پارلمان اروپا نشان دهنده حرکت روبه جلو سپاه است و حقانیت سپاه از مطالبات مهم است، تاکید کردند: ظرفیت بسیج اساتید جهادی و ویژه است و محدود به دانشگاه نمی‌شود.

به گزارش دفتر رسانه و ارتباطات نهضت استادی بسیج اصفهان، جلسه سازمان بسیج اساتید استان اصفهان امروز با حضور سردار مرتضی عمومهدی جانشن سپاه صاحب الزمان  (عج) برگزار شد  که در این جلسه محمدباقری مسئول و معاونین برخی اساتید و مدیران کانون‌ها ضمن مجکوم کردن اقدام پارلمان اروپا در رابطه با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به تشریح ظرفیت ها و اقدامات این سازمان اشاره کردند و  با اشاره به این که اقدام پارلمان اروپا نشان دهنده حرکت روبه جلو سپاه است و حقانیت سپاه مطالبه می‌کنیم، تاکید کردند: ظرفیت بسیج اساتید جهادی و ویژه است و محدود به دانشگاه نمی‌شود.

 

محمد باقری در ابتدا این نشست به تاریخچه شکل‌گیری بسیج اساتید که به اوایل دهه ۸۰ و با پیشنهاد و پیش قراولی دانشگاه اصفهان و دانشگاه مشهد برمی‌گردد اشاره کرد و گفت: مجموعه بسیج اساتید الان به مرحله خوبی رسیده و ظرفت بسیار خوبی در استان اصفهان از این جهت داریم.

وی گفت: رسالت اصلی مجموعه بسیج اساتید در حوزه جریان سازی و گفتمان سازی است که همیشه در بیانات رهبر فرزانه انقلاب مورد تاکید بوده است و سعی کردیم نقش آفرینی جدی داشته باشیم.

باقری به اهمیت نقش‌آفرینی بسیج اساتید کانون‌ها و دفاتر در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی اشاره کرد و مساعدت مجموعه حاکمیتی دانشگاه در این خصوص مهم دانست.

مسئول بسیج اساتید استان اصفهان با تصریح یک ظرفیت بسیج اساتید ویژه از جهت ارائه نقدهای خوب و سازنده است که باید ویژه توجه گردد، ادامه داد: بحمدالله سعی کردیم بعنوان مجموعه بسیج اساتید محوریت جریانات انقلابی را در دانشگاهها داشته باشیم وبه همین واسطه گفتمان‌سازی و جریان سازی را شکل داده‌ایم.

مسئول بسیج اساتید استان اصفهان با تصریح این که همچنین مجموعه شورای هماهنگی بسیج دانشگاه در بسیاری دانشگاه‌ها شکل گرفته، ادامه داد:  این مجموعه قطعا در حفظ و انسجام و هماهنگی و حرکتهای بسیج در دانشگاه بسیار موثر خواهد بود.

باقری مرکز بسیج در دانشگاهها و توجه به حفظ ساختار مجموعه‌های دانشگاهی بخصوص مجموعه بسیج اساتید را نیز اشاره کرد و در خصوص برخی فعالیتهای سازمان هم گفت: زحمات بسیار زیادی و حرکت‌های ابتکاری و نوآورانه بسیار انجام شده است.

باقری تصریح کرد: مجموعه بسیج اساتید استان اصفهان رسالت خودش در حوزه جریان سازی و گفتمان سازی را ۵ بُعد برنامه ریزی کرده که از جمله  درمنابع انسانی و شبکه سازی و جنگ نرم و مطالبه‌گری حرکت‌های بسیار ویژه انجام شده همینطوردر خصوص موضوعات آب و هوا مطالباتی داشتیم، بحث‌های مانند حجاب هم مورد توجه همیشگی بوده است.

مسئول بسیج اساتید استان اصفهان عنوان کرد: همچنین در حوزه علوم انسانی حرکت‌های بسیار خوبی در دانشگاهها در حال شکل گیری و انجام است و مطالباتی هم داشته‌ایم که متاسفانه تا به حال تغییر و تحول مورد نظر اتفاق نیفتاد که پیگیر موضوع تا نتیجه مورد نظر هستیم و مساعدتهایی ضرورت دارد.

وی عنوان کرد: یکی از کارهای ویژه بسیج اساتید استان بحث اندیشگاه‌ها و بعد از آن اندیشکده‌های علمی راهبردی است که در سطح ظرفیتهای مجموعه بسیج اساتید شکل گرفت الان ۵ اندیشکده مصوب و ۱۰ اندیشکده غیر مصوب داریم.  .

باقری گفت:  در حوزه رسانه‌ای هم حضور پررنگ داریم، هم از جهت به روز بودن سایت‌های بسیج اساتید و هم از جهت ارتباط بسیار خوب با صداسیما و خبرگزاری‌های مختلف و نشست‌های تخصصی دانشگاه حل مسئله و حضور جدی در برنامه‌های مطالبه‌گری و تخصصی.

مسئول بسیج اساتید استان اصفهان عنوان کرد:  همچنین در حوزه های جهادی حرکت‌های خیلی خوبی را برنامه ریزی کردیم و اقدامات خیلی خوبی انجام شده است.

باقری جبهه علمی فرهنگی انقلاب اسلامی را از دیگر اقدامات این سازمان  عنوان کرد و ادامه داد: در برخی شهرستان‌ها حرکت جبهه ای با محوریت بسیج اساتید را شکل دادیم و کارگروههای مختلفی بعنوان زیر مجموعه فرهنگی برنامه ریزی شده است در شبکه سازی شاخصهایی هست که بازنگری نیاز است.

مسئول بسیج اساتید استان اصفهان به اهمیت فعالیت معاونت پژوهشی هم اشاره و تاکید کرد: در حوزه اندیشکده ها ساختارها را شکل دادیم ظرفیت ها را بردیم هر جا نیاز تخصصی بوده حضور جدی اساتید انجام گرفته، اما این ظرفیت و حضور جدی نگاه ویژه می خواهد که با خروجی اندیشکده‌ها مسائل کشور را حل کنیم.

وی با تصریح این که تفاهمنامه‌های هم در حوزه‌های مختلف در سطح استان و صنایع و غیره امضا شده است اعلام کرد: امسال فراخوان جشنواره علمی شهید چمران را برگزار کردیم که مهلت آن تا پایان دیماه بود و در بهمن ماه جایزه جشنواره شهید جمران را به برترین های استان تقدیم خواهیم کرد.

بیژن شمس معاون منابع انسانی بسیج اساتید  استان اصفهان نیز در ادامه و ضمن محکوم کردن اقدام پارلمان اروپا؛ یکی ظرفیت ویژه بسیج اساتید استان را از جهت اساتید حوزه حوزه جنگ نرم و جنگ شناختی اعلام کرد و گفت: الان ظرفیت بسیج اساتید فقط محدود به دانشگاهها نیست بلکه اقشار و هم گروههای مختلف جامعه از این ظرفیت بهرمنده می شوند.

مجتبی جعفری در ادامه ضمن محکومیت اقدام اخیر پارلمان اروپا اظهار کرد: سپاه خدماتش به منطقه و دنیا چشمگیر و زبان زد است، پیگیر باشیم حامیان جمهوری اسلامی در دنیا حقانیت سپاه را مطالبه کنند و معتقدم در برابر این اقدام دشمن عکس العملهای جدی لازم است و باید مطالبه جدی کنیم.

عضو کارگروه مطالبه گری بسیج اساتید استان در افزود: بسیج اساتید در موقعیتهای مختلف مطالبات خودش را داشته است، در بحث حوزه و دانشگاه تعاملات خوبی را پیگیری کردیم و نگاه ما هم این بوده که محدود به حوزه دانشگاه نباشیم، با توجه به حوادث اخیر مطالبه‌گری از جهت آسیب های اجتماعی مدنظر قرار گرفته.

دکتر قیصریان ایجاد اندیشکده در حوزه تعلیم و تربیت را مورد تاکید قرار داد.

دکتر حسین رضا نیر  فعالیت اردوهای جهادی بسیج اساتید استان اصفهان را که از سال ۹۶ شروع شده و در سیل خوزستان همچنین در خود استان و شهر اصفهان اقداماتی داشته که هم مادی و معنوی و بوده و هم تخصصی گفت: اردوی پیاده روی اربعین هم هرسال انجام می‌شود و نمونه آخر هم امسال که حدود ۴۰ خانواده حضور داشتند.

دکتر محمدی نیز با بیان این که اقدام اخیر پارلمان اروپا به خاطر حرکت رو به جلو سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده و در صورتی که حرکتی نداشت سنگ اندازی دشمن را نداشتیم، به این که هم ظرفیت و هم روحیه جهادی بسیار خوبی در مجموعه بسیج اساتید استان وجود دارد، گفت: در دانشگاه باید مطالبه گری و کنشگری قوی همیشه باید مدنظر باشد همچنین در حوزه دانشگاهی امیدآفرینی برای دانشجویان و هم برای اساتید بسیار اهمیت دارد، نباید عملکرد ما به امید در دانشگاه لطمه بزند، از شرایط هم باید درس بگیریم و فرصت‌سازی کنیم.

فرهاد مصری نژاد هم بحث جهاد تبیین و اقدامات صورت گرفته در این حوزه را اشاره کرد و افزود: بررسی و گفتمان با نگاه تبیینی پیگیری شده است.

علی اکبر جعفری معاون فرهنگی بسیج اساتید نیز چهار کلمه است که باید دقت ویژه داشته باشیم را سپاه، پاسداری، انقلاب و اسلام عنوان کرد و گفت: در خصوص طرح‌های پیشنهادی ابتدا باید ارزیابی تخصصی صورت گیرد و موازی کاری نباشد چه مباحث فرهنگی و چه مباحث علمی.

زارعان نیز در خصوص حوزه علوم انسانی بر زمان بر بودن فعالیت فرهنگی اشاره و تاکید کرد: استفاده از ظرفیت اساتید که تجربه و بار علمی دارند در صنعت باید مدنظر قرار گیرد.

دیگر اساتید حاضر در جلسه هم به نکات مهم و بویژه ظرفیت این سازمان اشاره داشتند.

انتهای پیام/