داوری بیش از ۹۰۰ اثر از استان اصفهان در نخستین جشنواره علمی شهید چمران
به گزارش دفتر رسانه و ارتباطات نهضت استادی بسیج اصفهان، محمد باقری مسئول بسیج اساتید استان اصفهان در همایش استانی جهاد تبیین جشنواره ملی شهید چمران که توسط سازمان بسیج اساتید استان اصفهان و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اصفهان و دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه برگزار شد؛ ضمن خیر مقدم گویی محضر میهمان گرامی این همایش و تبریک میلاد با سعادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان؛ اظهار کرد: در این جا بر خود لازم می دانم از مجموعه اعضای هیات علمی و اساتید بسیجی دانشگاههای استان اصفهان وهمچنین میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاههای استان و همکاران خوبم در بسیج دانشجویی و بسیج اساتید استان اصفهان تشکر و قدردانی کنم. همچنین خدای را شاکریم که توفیق شد در همایش استانی جهاد تبیین در محضر استاد ارجمندمان حجت الاسلام والمسلمین پناهیان باشیم و تشکر میکنیم که قبول زحمت نمودند.
محمد باقری ضمن برشمردن محورهای اولین جشنواره علمی شهید چمران؛ روند بررسی و داروریها را مورد تشریح قرار داد و گفت: تلاشهای جهادی اساتید بسیجی در جهت توسعه و پیشرفت دستاوردهای علمی پژوهشی و فرهنگی با برگزاری باشکوه نخستین جشنواره علمی و ملی شهید چمران در استان به ثمر نشست.
وی با بیان این که این جشنواره اولین مرحله خود را سپری کرد و قطعا قصور و کوتاهیهایی بوده؛ اعلام کرد: در مجموع بیش از ۹۰۰ اثر توسط استان اصفهان داوری و بررسی شد؛ که تشکر می کنیم از زحماتی که در مراحل مختلف کشیده شد.
مسئول بسیج اساتید استان اصفهان در ادامه ضمن تشکر و قدردانی از زحمات ارزشمند دکتر میرزایی حیدری بعنوان دبیر جشنواره عنوان کرد: در اولین جشنواره علمی شهید چمران استان اصفهان دومین استان از لحاظ تعداد آثار در کشور بود.
وی عنوان کرد: در فریضه قطعی و فوری جهاد تبیین اساتید بسیجی استان اصفهان با حرکتهای جدی و موثر خودشان در میدان بوده و به مدد این تلاشها و زحمات اساتید بسیجی استان در حرکت جهاد تبیین است که عنوان برتر بخش «جهاد تبیین» جشنواره ملی شهید چمران به سازمان بسیج اساتید استان اصفهان اختصاص یافت و در آیین اختتامیه تجلیل و قدردانی صورت گرفت.
باقری با تاکید براین که نخستن جشنواره علمی شهید چمران آغاز راهی است که محوریت آن استاد تراز انقلاب اسلامی بوده و این مسیری برای ادامه راه است؛ بر آماده شدن اساتید بسیجی برای جشنواره بعد دعوت نمود و عنوان کرد: علاوه بر محورهایی که در نخستین جشنواره داشتیم؛ در حوزه گفتمان مقاومت «گفتمان و مکتب حاج قاسم» و مباحث مهمی دیگر از جمله خانواده محوری مسجد محوری و سایر موارد به موضوعات جشنواره اضافه خواهد شد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : 0