غلامعباس رفیعی مدرس دانشگاه و تحلیل گر سیاسی؛

دشمن براساس برآوردهای سازمان اطلاعاتی امریکا و رژیم صهونیستی به سمت جنگ ترکیبی رفت

با اشاره به این که با بیان این که در یک نگاه کلی به وضع موجود بیشتر جنبه فرهنگی نماد دارد و نقش منافقین هم از اول انقلاب بوده و هست همچنین حرکت روبه جلو را دشمن تحمل نداشت و به سمت جنگ ترکیبی رفت، گفت: دشمن براساس برآورد سازمان اطلاعاتی امریکا و رژیم صهونیستی فکر کردند زمان خوبی است.

به گزارش دفتر رسانه و ارتباطات نهضت استادی بسیج اصفهان، غلامعباس رفیعی مدرس دانشگاه و تحلیل گر سیاسی در سلسله نشست‌های تخصصی دانشگاه حل مسئله با عنوان «فتنه‌های قومی و زبانی و نقش خواص در فتنه ۱۴۰۱» که به همت اندیشکده‌های علمی راهبردی بسیج اساتید استان اصفهان با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان اصفهان و بسیج دانشجویی استان برگزار شد، با اشاره به این که با بیان این که در یک نگاه کلی به وضع موجود بیشتر جنبه فرهنگی نماد دارد و  نقش منافقین هم از اول انقلاب بوده و هست همچنین حرکت روبه جلو را دشمن تحمل نداشت و به سمت جنگ ترکیبی رفت، گفت: دشمن براساس برآورد سازمان اطلاعاتی امریکا و رژیم صهونیستی فکر کردند زمان خوبی است.

 

 

رفیعی با بیان این که یک نگاه کلی به وضع موجود بیشتر جنبه فرهنگی نماد دارد به دلیل این که بازیگران این اغتشاشات و ناهنچاری‌ها بیشتر نوجوانان هستند، افزود: اما مولفه‌های دیگر هم نباید غافل بود.

 

وی ادامه داد: اتفاقات خوبی در کشورمان در حال شکل گیری بود، از ابتدای انقلاب تا حالا هر وقت حرکت روبه جلو داشتیم  داشتیم، در حال پیشرفت و ساماندهی و سازمان دهی مسائل بودیم دشمن بیرون هم فرصت را مغتنم شمرد و موج سواری کرد؛ مثلا در اوایل انقلاب مسائل اقوام مطرح شد، وقتی برگردیم سال ۶۰حرکتهای شدید‌تر آنچه الان هست که صحنه گردان اصلی منافقین بودند الان هم هدایت کنند از راه دور همان منافقین هستند که متاسفانه بچه ها اطلاع ندارد چون بخوبی اطلاع رسانی نداشتیم.

 

مدرس دانشگاه و تحلیل گر سیاسی گفت: اما در دولت جدید حرکتهای رو به جلو داشتیم، توقف‌ها، بی‌عملی‌ها  و  ترک فعل‌هایی که در دولت‌های گذشته اتفاق افتاده بود، این دولت داشت سر و سامان می‌داد و دشمن تصور کرد اگر حرکتی انجام ندهد عقب می‌ماند مثل اربعین که خیلی تلاش کردند؛ اما موفق نشدند و حرکت اربعین بخوبی انجام شد.

 

وی با اشاره به این که همچنین سفرهایی که رئیس جمهور داشت و عضویت شانگهای هم از عواملی بود که دشمن تحمل آن را نداشت، گفت: فتنه ترکیبی را تحمیل کردند.

 

رفیعی تصریح کرد: بحث هم یک مطلب دیگر بود؛ تثبیت دولت سوریه بعنوان یکی از محورهای مقاومت که دنبال بودند آنجا را متلاطم کنند که نتوانستند بر همین اساس بحث مسائل امنیتی کشور را مطرح کردند و تجزیه چه در شمال غرب و چه در جنوب شرفی اینها براساس برآورد سازمان اطلاعاتی امریکا و رژیم صهونیستی فکر کردند زمان خوبی است.

 

مدرس دانشگاه و تحلیل گر سیاسی گفت:  تقسیمی هم شده لایه هایی هم دارد لایه فرهنگی در اختیار دانش آموزان  چون اطلاعات کافی ندارند؛ همچنین آموزش غیر حضور و عدم حضور در مساجد، هیات‌ها و اردوهای راهیان نور هم که در شرایط کرونا اتفاق افتاده بود، فاصله گرفته بودند.

 

وی بیان کرد: بحث سیاسی را بازیگرها دانشگاه‌ها هستند و منفعت طلب‌های چپ و راست، چون اگر بخواهم جامعه امروزی را به سه بخش تقسیم کنیم می‌گوییم منفعت طلب‌های چپ و راست و انقلابی؛ انقلابی ممکن است از هر دو طیف هم درآن باشد آنهایی که حضور دارند، واکنش نشان می‌دهند، آنهایی که اعلان موضع می‌کنند؛ ولی آنهایی که مثل چپ که اعلان موضع ندارد بلکه موج سواری هم می‌کنند؛  یعنی اگر پشت صحنه و تقویت کننده داخل کشور را بگوییم  چه کسانی هستند محوراند؛ موضع گیری افراد شاخص جریان چپ کاملا محسوس است؛ پشت صحنه را هدایت می‌کنند.

 

رفیعی اظهار کرد: متاسفانه جریان راست هم با سکوت و عدم حضور در اعلان موضع و حتی آمدن وسط صحنه  یعنی وقتی مقام معظم رهبری جهاد تبیین را اعلام کردند شامل همه اقشار و افراد  است که متاسفانه کسانی که بهره دارند می‌ برند منافعی دارند و بعضا مناصبی هم در اختیارشان هست، حضور پیدا نکردند.

 

وی افزود: مسائل اقتصادی هم هست که به سمت مسائل اقتصادی یک بخشی  تلاش کردند بروند.

 

انتهای پیام/