شعار امسال گویای توجهی است که رهبر انقلاب به تحقق استقلال اقتصادی کشور و رفاه عمومی جامعه دارند
به گزارش دفتر رسانه و ارتباطات نهضت استادی بسیج اصفهان، علی اکبر جعفری معاون اجتماعی فرهنگی سازمان بسیج اساتید استان اصفهان در گفتگو با صاحب نیوز با موضوع شعار سال اظهار کرد: مقام معظم رهبری سال ۱۴۰۲ را سال «رشد تولید و مهار تورم» نامگذاری کردند که چند نکته در این رابطه باید در نظر داشته باشیم.
مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه اصفهان؛ با تاکید براین که یکی از بنیادیترین آرمانهای انقلاب اسلامی استقلال بوده و هست، گفت: این استقلال ابعاد مختلفی دارد که بیشک یکی از مهمترین این ابعاد و این آرمان انقلاب «استقلال اقتصادی» محسوب میشود.
جعفری با اذعان به این که تلاشهای گوناگونی در بیش از ۴۰ سال از عمر پربرکت انقلاب اسلامی در راستای استقلال اقتصادی صورت گرفته؛ افزود: این تلاشها هم از نظر نظریه پردازیهایی که صورت گرفته و هم عمل و اقداماتی که انجام شده است؛ بوده که البته در میان این نظریات و اقدامها بحث اقتصاد مقاومتی رویکرد مهمی است در راستای تحقق استقلال اقتصادی.
معاون اجتماعی فرهنگی سازمان بسیج اساتید استان اصفهان بیان کرد: به رغم این تلاشها البته آسیبها و مشکلات متعددی فراروی این موضوع یعنی فراروی موضوع اقتصاد ما و موضوع استقلال اقتصادی ما وجود دارد که از اساسیترین آسیبها مشکلات فراروی تولید و عدم حمایت از تولیدات داخلی است.
جعفری ادامه داد: لذا این که مقام معظم رهبری سالهاست روی موضوع اقتصاد و تولید در نامگذاریهای سالها تمرکز داشتند؛ حکایت از یک امر مهم دارد که آن مسئله « استقلال کشور» است و راهبرونرفت از این مشکل یعنی مشکل وابستگی اقتصادی را رفع موانع فراروی تولید و توجه به مشکل تولید دانستند؛ امیدواریم سال ۱۴۰۲ که بخشی از شعار به رشد تولید اختصاص یافته سالی باشد برای تلاشهای موثر در راستای رشد تولید بعنوان اولین گام برای تحقق استقلال و یا استقلال اقتصاد کشور.
معاون اجتماعی فرهنگی سازمان بسیج اساتید استان اصفهان؛ گفت: اما بخش دوم شعار سال «مهار تورم» یک مسئله بسیار مهمی را در راستای بحث تولید برای ما متذکر میشود که یکی از موضوعات بسیار بسیار مهم در اقتصاد بحث تورم است.
وی بیان کرد: تورم از یک طرف یک محرک و یک مشوقی محسوب میشود برای تولید و اصطلاحا برای اقتصاد البته به شرط این که معقول و منطقی باشد و به لحاظ عدد و رقمی تورم سالانه رشد محرکی داشته باشد که معمولا رشد دوتا چهار درصدی را بعنوان یک تورم مطلوب برای اقتصاد برای تحریک و رشد تولید در نظر میگیرند؛ اما از سوی دیگر همین مسئله تورم میتواند موجبات بیثباتی اقتصادی شود مخصوصا این که با نوسانات شدید رشدهای دورقمی و پیوسته و در طول سال چندین نوبت همراه باشد.
این استاد دانشگاه اصفهان گفت: تورم از آنجایی که مانع اصلی رفاه کنونی محسوب میشود از عوامل موثر در بحرانهای اجتماعی و نارضایتیهای عمومی قرار میگیرد؛ اگر رهبر معظم انقلاب متمرکز میشوند در سال ۱۴۰۲ بر موضوع مهار تورم بعنوان شعار سال در واقع توجهی است که ایشان به موضوع رفاه عمومی جامعه دارند.
معاون اجتماعی فرهنگی سازمان بسیج اساتید استان اصفهان؛ تاکید کرد: مهار تورم علاوه براین که عزم، اراده و کاهش شعار و دستور و ابلاغها را میطلبد عمل و اقدام را نیاز دارد.
جعفری افزود: این عمل و اقدام برای مهار تورم هم از ناحیه دولتمردان در هر سه قوه باید محقق شود و هم اصلاح فرهنگ عمومی جامعه بویژه در موضوع مصرف؛ چرا که یکی از عوامل اصلی تورم انحرافات فرهنگی در مصرف و نوع مصرف و مصرفزدگی و تجمل است و به نظر می رسد سال ۱۴۰ با عنایت به شعار «رشد تولید، مهار تورم» سال عمل در حوزه رشد تولید و مهار تورم و پرهیز از شعار زدگی در این دو حوزه باشد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0