یادداشت معاون تحلیل و بررسی سازمان بسیج اساتید استان اصفهان:

نامه تاریخی و‌ ماندگار رهبری به دانشجویان‌آمریکایی مصداق ابلاغ رسالت ایشان به عنوان ولی امر مسلمین است

معاون تحلیل و بررسی سازمان بسیج اساتید استان اصفهان؛ گفت: نامه تاریخی و‌ ماندگار امام‌خامنه ای حفظه الله به دانشجویان‌آمریکایی مصداق ابلاغ رسالتی است که در عصر حاضر به عنوان ولی امر مسلمین بر دوش ایشان‌است و آن بزرگوار در مقطعی حساس در حالیکه ذهن جهانیان و بویژه جوانان آمریکایی بیدار و روشن شده است؛ منتشر می‌گردد.

به گزارش دفتر رسانه و ارتباطات نهضت استادی بسیج اصفهان، فرهاد مصري نژاد معاون تحلیل و بررسی سازمان بسیج اساتید استان اصفهان در یاداشتی به شرح زیر به تحلیل و بررسی نامه مقام معظم رهبری خطاب به دانشجویان امریکایی پرداخته است:

بسم الله الرحمن الرحیم

 

«الَّذِينَ يُبَلِّغُونَ رِسَالَاتِ اللَّهِ وَيَخْشَوْنَهُ وَلَا يَخْشَوْنَ أَحَدًا إِلَّا اللَّهَ ۗ وَكَفَىٰ بِاللَّهِ حَسِيبًا (احزاب۳۳)»

نامه تاریخی و‌ ماندگار امام‌خامنه ای حفظه الله به دانشجویان‌آمریکایی مصداق ابلاغ رسالتی است که در عصر حاضر به عنوان ولی امر مسلمین بر دوش ایشان‌است و آن بزرگوار در مقطعی حساس در حالیکه ذهن جهانیان و بویژه جوانان آمریکایی بیدار و روشن شده است؛ منتشر می‌گردد.

در این ‌شرایط مطمئنا این نامه بازتاب وسیعی در بین جوانان آمریکایی و حتی جوانان سایر ملل خواهد داشت چرا که جنایات صهیونیزم به اوج خود رسیده و شاید مشابه این جنایات در تاریخ بشری وجود نداشته است و این اتفاق در برابر چشم جهانیان در حال رخ دادن است به نحوی که تمامی دولت‌ها و ملتها و حتی پشتیبانان آنها تلاش و توصیه بر توقف آن دارند، اما اسرائیلی‌ها بنای توقف ندارند.

آنچه که این‌نامه را قابل توجه می نماید اشاره مقام معظم رهبری به اینکه تظاهر کنندگان بخشی از جبهه مقاومت هستند، می‌باشد. این بدان معناست که در کشورهایی که غالبا صدای مظلوم به آن نمی‌رسد جبهه مقاومت رسوخ کرده و بیداری جهانی رخ داده است.

تایید حرکت دانشجویان از سوی ولی امر مسلمین و تاکید بر قرار گرفتن دانشجویان در سمت درست تاریخ ضمن جلب توجه آنان نقطه امید و قوت قلبی برای دانشجویان خواهد بود و می تواند روح تازه‌ای در این حرکت‌ها بدمد.

تاکید رهبر معظم انقلاب در این‌نامه کوتاه به آنچه که از ابتدا تا کنون در فلسطین رخ داده است نیز از بخش‌های مهم نامه است که ذهن جوانان را به سوی مطالعه تاریخ سوق خواهد داد و‌انشالله به نفع جریان حق در جهان امروز خواهد بود.

یکی از شاخص‌ترین بخش نامه دعوت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) از دلنشجویان به آشنایی با قرآن است که و‌ظیفه اصلی بزرگان دینی است و حرکت ایشان مصداق آیه « الَّذِينَ يُبَلِّغُونَ رِسَالَاتِ اللَّهِ وَيَخْشَوْنَهُ وَلَا يَخْشَوْنَ أَحَدًا إِلَّا اللَّهَ ۗ وَكَفَىٰ بِاللَّهِ حَسِيبًا (احزاب۳۳)» است و به عنوان کسی که رسالت وی در عصر حاضر رسالت الهی و همانا سوق دادن جهان به قرآن است وآنچه که در ایران اسلامی از ابتدای انقلاب تاکنون و تشکیل و تقویت جبهه مقاومت و همچنین مبارزه با ظلم و بی عدالتی است همه و همه از قرآن سرچشمه می‌گیرد که انشالله می‌تواند زمینه ‌ساز هدایت مخاطبین به سوی جریان حق باشد و انشالله نتیجه آن آمادگی جهانیان برای ظهور خورشید عالم تاب و آخرین ذخیره الهی خوهد بود.

انتهای پیام/